facebook facebook
linkedin linkedin
pinterest pinterest
instagram instagram
Despre mineArticoleWorkshopCum te ajutColaborăriReflecţii cotidieneParentingContact
image 1
image 1
image 1
image 1
image 1
image 1
image 1
image 1
Colaborări

Suntem o companie de consultanță psihologică creată din dorința de a contribui la o lume mai echilibrată mental și emoțional. Singurătatea, suspiciunea, individualismul și detașarea sunt simptome ale lumii în care trăim, dar convingerea noastră este că ele pot fi combătute odată ce conștientizăm nevoia schimbării și ne asumăm, individual, ca familie sau comunitate, efortul unei transformări. Folosim știința în a găsi soluții la nevoile și provocările noastre prezente, pentru a ne simți mai conectați atât cu noi (cu nevoile noastre profunde), cât și cu ceilalți.

Am avut curajul de-a ne asuma propriul proces de transformare, de a n (...)
Misiunea Fundatiei Seeding Knowledge este să contribuie la calitatea vieții copiilor noștri oferindu-le condițiile educaționale optime pentru a se dezvolta.

Credem că viitorul depinde de noi şi alegem să fim implicați în construirea lui prin educație.

Scopul nostru este să oferim copiilor o educație contemporană, bazată pe specificul individului: nevoile sale, talentele, abilitățile, o educație interactivă, modelabilă în mod constant, al cărei scop este antrenarea minţii pentru a gândi, pentru a cerceta continuu, pentru a investiga. O educație al cărei scop este ca oamenii să se cunoască pe ei înșiși, dar şi lumea în care trăiesc, fiind activi, implicați şi responsabili, construind în fiecare zi prin alegerile lor o lume mai bună.

(...)Grupul Educațional Butterfly promovează educaţia în toate dimensiunile ei, acordând fiecărui copil şansa de a deveni capabil să reacţioneze creativ şi responsabil la situaţii de viaţă diverse, prin punerea în valoare a calităţilor personale. Copiii obțin competențele cheie necesare trecerii într-o treaptă superioară de educație, oferindu-le mai târziu, ca adulți, oportunități reale de a învăța și de a menține aceste aptitudini și competențe.

Îi învăţăm pe copii să descopere cine şi ce pot fi, prin cultivarea unor calităţi precum respectul și stima de sine, gândirea pozitivă, responsabilitate, spiritul de echipă, toleranță, adaptabilitate. Misiunea noastră este de a-i sprijini pe copii să-şi urmeze sensul autentic în viaţă, spre dezvolt (...)

Nu ai timp sau îţi este imposibil să ajungi la cabinet?
Nicio problemă, te pot ajuta prin intermediul Skype!