facebook facebook
linkedin linkedin
pinterest pinterest
instagram instagram
Despre mineArticoleWorkshopCum te ajutColaborăriReflecţii cotidieneParentingContact
image 1
image 1
image 1
image 1
image 1
image 1
image 1
image 1
Fundația Seeding Knowledge - Împreună, clădim un viitor prin educație
2016-10-19

seeding_knowledge.jpg

Misiunea Fundatiei Seeding Knowledge este să contribuie la calitatea vieții copiilor noștri oferindu-le condițiile educaționale optime pentru a se dezvolta.

Credem că viitorul depinde de noi şi alegem să fim implicați în construirea lui prin educație.

Scopul nostru este să oferim copiilor o educație contemporană, bazată pe specificul individului: nevoile sale, talentele, abilitățile, o educație interactivă, modelabilă în mod constant, al cărei scop este antrenarea minţii pentru a gândi, pentru a cerceta continuu, pentru a investiga. O educație al cărei scop este ca oamenii să se cunoască pe ei înșiși, dar şi lumea în care trăiesc, fiind activi, implicați şi responsabili, construind în fiecare zi prin alegerile lor o lume mai bună.

Fundaţia Seeding Knowledge derulează programul de burse “Viitor prin Educație” pentru 10 copii cu vârstele între 8-12 ani, până la împlinirea de către aceștia a vârstei de 18 ani. În prezent, acesta este cel mai lung program personalizat de burse educaţionale, din România.

Bursele “Viitor prin educație” reprezintă un sprijin pentru copiii cu situații financiare dificile, în vederea valorificării propriului potențial și în conturarea unei vieți de adult împlinite. Durata aleasă vizează, în primul rând, eficientizarea procesului de identificare și implementare a traseelor educaționale oportune, ce se doresc a fi adaptate nevoilor fiecărui participant.

Activitatea mea ca și Psiholog/Psihoterapeut în cadrul Seeding Knowledge presupune o varitate largă de activități: sesiuni de dezvoltare personală individuală, consiliere individuală, psihoterapie, sesiuni de suport și parenting, recrutare și selecție beneficiari, coaching și suport pentru membri echipei.

Vă invităm cu drag să susțineți cauza noastră accesând pagina: http://seedingknowledge.foundation/sustine-ne

Mai poţi citi:
Nu ai timp sau îţi este imposibil să ajungi la cabinet?
Nicio problemă, te pot ajuta prin intermediul Skype!