facebook facebook
linkedin linkedin
pinterest pinterest
instagram instagram
Despre mineArticoleWorkshopCum te ajutColaborăriReflecţii cotidieneParentingContact
image 1
image 1
image 1
image 1
image 1
image 1
image 1
image 1
Grupul Educațional Butterfly - Educație cu drag... Alături de copii și părinți
2016-10-19

butterfly-logo.png

Grupul Educațional Butterfly promovează educaţia în toate dimensiunile ei, acordând fiecărui copil şansa de a deveni capabil să reacţioneze creativ şi responsabil la situaţii de viaţă diverse, prin punerea în valoare a calităţilor personale. Copiii obțin competențele cheie necesare trecerii într-o treaptă superioară de educație, oferindu-le mai târziu, ca adulți, oportunități reale de a învăța și de a menține aceste aptitudini și competențe.

Îi învăţăm pe copii să descopere cine şi ce pot fi, prin cultivarea unor calităţi precum respectul și stima de sine, gândirea pozitivă, responsabilitate, spiritul de echipă, toleranță, adaptabilitate. Misiunea noastră este de a-i sprijini pe copii să-şi urmeze sensul autentic în viaţă, spre dezvoltarea lor şi a comunităţii.

Activitatea mea ca și Psiholog/Psihoterapeut în cadrul Butterfly presupune o evaluare psihologică în real-time a copiilor, suport, integrare, îndrumare și intervenție alături de cadrele didactice. De asemenea, suntem alături de părinți în demersul educației și dezvoltării personale a celui mic, prin sesiuni de suport si parenting.

De asemenea, orele de Dezvoltare Personală susținute in cadrul Școlii Primare, contribuie alături de Echipa de profesori Butterfly la calitatea educației copiilor pentru a dezvolta spiritul responsabil și pentru a pune în valoare calitățile personale ale fiecaruia.

Ne puteți găsi în București, cu grădinițe acreditate și scoală primară, în sectorul 1 și în sectorul 6: Grădinița Drumul Taberei, Grădinița Băneasa, Grădinița Aviației.

Găsiți mai multe informații accesând pagina: http://www.gradinitabutterfly.ro

Mai poţi citi:
Nu ai timp sau îţi este imposibil să ajungi la cabinet?
Nicio problemă, te pot ajuta prin intermediul Skype!